VI PRÆSENTERER:

RS-ASPIRANTHOLDETs INSTRUKTØRER 2022/23

Aspirantholdet er for piger og drenge fra 10. skoleårgang. Aspirantholdet træner torsdage på DHE efterskolen i Skjern fra 18-20. Første træning er den torsdag d. 15. september 2022.

Klara Munk Nielsen

Hej, jeg hedder Klara, jeg er 22 år, og jeg skal være med til at træne Aspirantholdet igen i år. Til dagligt arbejder jeg på Brejninggaard Efterskole som gymnastiklærer, og når jeg ikke arbejder, dyrker jeg selv gymnastik på diverse hold i området. Jeg glæder mig helt vildt til at svede, danse og lave en masse gymnastik med jer. Vi ses!

Maiken Skårup Andersen

Hej, jeg hedder Maiken og er 22 år gammel. Jeg bor i Holstebro, hvor jeg studerer til sygeplejerske. Jeg har selv gået på bl.a. RS rep og GS elitepiger, så nu glæder jeg mig mega meget til en sæson med RS aspiranthold!

Simone Stenhøj

Hej! Mit navn er Simone og er 20 år. Jeg bor i Ringkøbing og bruger mine hverdage i Hemmet Børnehus, hvor jeg arbejder. Jeg har gået på rs rep samt andre udtagede hold i lokalområdet og Holstebro. Efter et år med højskole og rejse glæder jeg mig super meget til at ramme gymnastiksalen igen med en masse fed rytme og god energi på rs aspiranthold. Vi ses!

Morten Gammelgaard Jensen

Hej - Jeg hedder Morten Gammelgaard Jensen, 20 år, og elsker gymnastik! Til daglig uddanner jeg mig til EUX-Elektriker. Når jeg ikke uddanner mig, så er jeg timelærer på to efterskoler, og dyrker mega meget gymnastik. Vi er mega klar til en for fedest sæson! Kom glad.

Anton Møbjerg Hansen

Hej, mit navn er Anton, jeg er 22 år gammel. Jeg skal være springtræner på aspirantholdet for andet år i streg. Til dagligt er jeg bosat i Holstebro hvor jeg arbejder som efterskolelærer på Idrætsefterskolen Lægården. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med endnu en sæson på RS aspiranthold

ASPIRANTHOLDET 2022/23
(Sæsonstart uge 37 - træner torsdag på DHE efterskolen i Skjern kl. 18-20
Piger og drenge fra 10. skoleårgang)

 

 

Del siden