VI PRÆSENTERER:

 Ringkøbing/Skjern rep. hold 2022/23 - instruktører

Pernille Bo Hansen

Jeg hedder Pernille Bo Hansen og jeg er 24 år gammel. Til daglig arbejder jeg på Vedersø Idrætsefterskole, hvor jeg lige har taget hul på mit andet år som gymnastiklærer. Inden jeg var på Vedersø, var jeg gymnastiklærer i et år på Idrætsefterskolen Lægården, og derudover har jeg arbejdet på Velling Friskole.
Jeg har selv gået på RS Rep i 5 sæsoner, med et par år ind i mellem, hvor jeg bl.a. andet var et halvt år på højskole i Ollerup. Derudover har jeg været gymnast på bl.a. Holstebroegnens Rephold og Gjellerup Sdr. Elitepiger.
Jeg har altid været glad for RS, og derfor glæder jeg mig helt vildt til at skulle prøve kræfter med at stå på den anden side som instruktør.
Vi ses til fortræningerne og udtagelsen, eller ude i hallerne til foråret. Det bliver mega fedt!

Gunvor Kjær

Mit navn er Gunvor Kjær, og jeg er 21 år gammel. Jeg arbejder på Vedersø Idrætsefterskole som gymnastiklærer.
Jeg kommer oprindeligt fra Mors, men er efter efterskole rykket længere syd på og har gået på Holstebro Rep de sidste 4 sæsoner.
Derudover har jeg også trænet alt fra lokale springhold, til DGI juniorhold og til udtagede pigehold, og nu glæder jeg mig til også at få lov til at træne RS-rep.

Jeppe Kirkegaard

Jeg hedder Jeppe Kirkegård og jeg er 22 år gammel. Jeg skal stå i spidsen for repholdet i den kommende sæson og det glæder jeg mig rigtig meget til!
Udover repholdet arbejder jeg på Dejbjerglund og Bøvling som efterskolelærer. Ved siden af det arbejder jeg også som kursusinstruktør for DGI.
Rent gymnastisk har jeg selv været på juniorholdet i fire år. RS rep i to år og Holstebro rep i to år. Udover lokalgymnastikken var jeg ude og turnere med DGI’s 13. verdenshold.
Min trænerrolle bliver kun for et halvt år, da jeg skal på Ollerup efter jul.
Jeg glæder mig til at komme i gang og lære jer at kende🤘🏼

Lasse Frederiksen

Jeg hedder Lasse Frederiksen og jeg er 27 år gammel. Til dagligt arbejder jeg som politibetjent. Inden jeg søgte ind i politiet, har jeg gået et halvt år på Gymnastikhøjskolen Ollerup, og været gymnastiklærer i 2 år på Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern.
Derudover har jeg trænet både Ringkøbing-Skjern egnens Juniorhold og Aspiranthold, samt været gymnast på både Aspirantholdet og Repholdet.

Gymnastik I RS har altid betydet meget for mig, både som træner og gymnast. Jeg glæder mig til en ny sæson!

Jacob Ahle

Jeg er 25 år og bor i Silkeborg, hvor jeg skal til at læse til lærer. Jeg har selv haft gode erfaringer med 6 år på RS rep, og glæder mig bare til at give noget af den ekstraordinære følelse videre.
Jeg elsker at lave gymnastik og nørde. Jeg synes det fedeste i verden, er at snakke om alle de små detaljer man kan lege med i både spring og rytme. Jeg har undervist i gymnastik i efterhånden mange år, og føler nærmest at jeg selv laver et nyt spring, hver gang en af mine gymnaster lykkes. Det er det bedste for mig!
Fun fact: Jeg har overbevist alle elevhold om at jeg er kvart italiener, og flere af dem tror stadig på det.

REP. HOLDS INSTRUKTØRER RINGKØBING/SKJERN REP. HOLD 2022/23

Vi træner hver tirsdag fra 19.00-21.00 på Dejbjerglund Efterskole.

Første fortræning tirsdag d. 23. august - kl. 18.45-21

Anden fortræning tirsdag d.30. august - kl. 18.45 - 21 

Udtagelse fredag d. 2. sept. 2022

- kl. 17.00- ca. 22.00

Fortræninger og udtagelse er på Dejbjerglund Efterskole

Vi håber på at se så mange som muligt til fortræningerne og udtagelsen - alle er velkomne!

Tilmelding til udtagelse skal ske via dette link:

 

Kontaktpersoner: 

Simon Stensig - 61265089 - simonstensig@gmail.com

Mathilde Toft Bro - 29840749 - mathildebro@hotmail.com

Del siden